Топ Мен открива нова производствена линия

Топ Мен се разрастваРусенската фирма за мъжка мода Топ Мен открива нова производствена линия, заради многото поръчки, които фирмата получава. 500 човека изработват по 1000 костюма на ден. Затова фирмата планира да разкрие повече от 100 нови работни места. По думи на собственика на Топ Мен - Мартин Йорданов, повечето големи марки насочват вече своите поръчки към България. Това е така заради най-съвременните фабрики, които нашата страна има от цяла Източна Европа. Модерното оборудване позволява на фирмите изключително добра и ефективна производителност.
Целогодишно фирмата сключва договори с повече от 30 компании от Германия, Швейцария, Италия, Холандия, Гърция, Швеция.

Топ Мен се разраства

Преди около 2 години Топ Мен възражда стария индивидуален подход при изработката на мъжкия костюм когато дрехите са били шити съгласно размера и желанията на клиента. Облеклата с марка RICHMART се превръщат в символ на удобсво и конфорт. Разнообразието, което се предлага е огромно. "Мъжкият костюм се изработва в 12 основни размера, 5 височини, 6 дебелини и 5 конструкции. Това прави 1800 комбинации. Умножете тази бройка по 300 цвята или материи и ще видите, че наистина нашите клиенти имат възможност да бъдат облечени в нещо уникално, в тон с последните модни тенденции", заявява Йорданов.

Топ Мен се разраства

Предимствата на франчайза на RICHMART са актуална мода, огромен избор на платове и модели, ниски инвестиции, уникалност на костюмите.