Най-красивият мъж в костюм

Футболистът Дейвид Бекъм беше определен за най-добре изглеждащия мъж в костюм, съобщава Фимейл Фърст.

Бекъм изпревари певеца Джъстин Тимбърлейк и актьора Джордж Клуни в класацията на британския сайт Institchu.co.uk. 520 жени трябвало да изберат известен мъж, който според тях изглежда най-добре в костюм. За футболиста гласували над 20% от участничките в анкетата.

Най-красивият мъж в костюм

На второ място остана Джъстин Тимбърлейк с 19%. Актьорът Джордж Клуни, който редовно е улавян в стилен костюм, е на трето място с 16%. След него се нарежда принц Хари с 13%. Петото място е за британския актьор Спенсър Матюс с 10%, а шестата позиция се заема от колегата му Брадли Купър и от футболиста Кристиано Роналдо, които получили по шест процента от гласовете на дамите.

Най-красивият мъж в костюм

Риалити звездата Елиът Райт е на седмо място с 3% от гласовете. Деветото място е за бившия съдия от Х Фактор Гари Барлоу, който получава 2% от гласовете, а десети остана ди джей Калвин Харис, за когото са гласували 1% от участничките в допитването.

Най-красивият мъж в костюм

"Избрах Дейвид Бекъм, защото той изглежда абсолютно разкошно в костюм. Той е красив мъж по принцип, но не съм сигурна какво става, когато носи костюм, просто изглежда невероятно. Мога да го гледам цял ден", заявила една от участничките в допитването.

Най-красивият мъж в костюм

Най-красивият мъж в костюм

БГНЕС