Дейвид Джеймс Ганди - Най-добре облеченият и Най-добре съблеченият модел


Дейвид Джеймс Ганди - Най-добре облеченият и Най-добре съблеченият моделДейвид Джеймс Gandy е роден през осемдесета година в Billericay, Есекс, Англия в семейството на Бренда Джанет и Кристофър Ганди, който е собственик на товарна компания. Той е англичанин с малко шотландска кръв.

След като печели телевизионен конкурс за модели при голяма конкуренция на двадесет и една годишна възраст, Дейвид Ганди подписва със Celect Model Menagement в Лондон.

Избран като мъжът-желязо от италианските дизайнери Долче и Габана, Дейвид участва в множество D&G кампании между 2006 и 2012. Той става ужасно известен като лице на техния аромат "Ligth Blue". Дуото включва Gandy в два специални проекта: техните годишни календари и "David Gandy by Dolce & Gabbana," 280 страници, фотографска книга, посветена на шестте им години съвместна работа и, както личи, един опит да му се наслаждават, обличайки го и събличайки го, буквално без да могат да се спрат. Защото Ганди е от онзи рядък тип модели, без следа от феминилност, който стои прекрасно и в най-скъпите и тежкарски костюми, но изглежда прекрасно и гол, толкова, че прилича на статуя на древногръцки курос. Очевидно няма никакви предразсъдъци - на един фотос за бельо на D&G леко се прикрива с риза, която обаче е оставила непокрит част от пениса му и това не изглежда вулгарно…


Дейвид Джеймс Ганди - Най-добре облеченият и Най-добре съблеченият модел


След като Дейвид постига напълно заслужено международно признание на модна икона, той разнообразява амплоато си и в други дейности, като редовно пише в блога си за британския Vogue и прави ревю на коли за британския GQ. Два пъти Gandy представлява британски стил и мъжка модна индустрия като говорител на Oxford Union. През 2012 г. е назначен да служи в The British Fashion Council's Committee for London Collections: Men.

Дейвид неизменно бива включван в подборките "Най-красивите мъже на света". Британският моден съвет го номинира за "Модел на годината" два пъти през 2010 и 2012 година. Излишно е да казваме, че е един от най-скъпоплатените манекени в света и хонорарите му съперничат на тези на жените-модели… По време на заключителната церемония на Олимпийските игри в Лондон 2012 г. той е единственият мъж, британски модел, заедно с Кейт Мос, Наоми Кембъл и други женски модели. През 2012 г. и отново през 2013 година Ганди е включен в Evening Standard "1000 най-влиятелните хора в Лондон." Британски GQ неколкократно го е номинирал като един от "50 най-добре облечени мъже във Великобритания."


Дейвид Джеймс Ганди - Най-добре облеченият и Най-добре съблеченият модел


Други занимания на Дейвид са състезанията Mille Miglia, създаването и на две мобилни приложения за мъжки стил и фитнес гид. Занимава се и с благотворителна дейност за Battersea Dogs & Kats Home, а също е и Селебрити амбасадор. Gandy също стартира своя нестопанска фондация, "Blue Steel Appeal".

С годините става все по-красив. И жените и мъжете го боготворят. Появата му на светски събития е радост за окото…, а сините му очи просто не те оставят на мира с вежливата си проницателност, без капчица английска сладникавост.


Дейвид Джеймс Ганди - Най-добре облеченият и Най-добре съблеченият модел


Ако харесвате стила и визията му, подкрепете David Gandy в гласуването за Most Stylish Men 2016/Най-стилен мъж на годината и може да спечелите мъжко сако изработено по поръчка.