5 лесни трика за мъже, с които да си осигурите стилно първо впечатление

Това, какво носите играе важна роля при първите впечатления, които хората си оформят за вас. Ако искате да оставите незабравимо първо впечатление у човека отсреща при интервю за работа, първа среща или какъвто и да е друг повод, няколко дребни трика ще ви преобразят напълно.

Представяме ви 5 лесни трика за мъже, с които да си осигурите стилно първо впечатление.

Заложете на риза и сако
Не казваме, че трябва да изхвърлите всичките си тениски, но ако искате да оставите добро трайно първо впечатление извадете от гардероба риза. Дори само смяната на тениска с риза ще окаже огромно въздействие върху това как хората около вас ви възприемат. Важен детайл е как ви пасва ризата – уверете се, че е правилният размер – не е твърде широка и не разпъвате копчетата. Спрямо целия тоалет, ризата може да бъде секси, професионална или дори ежедневна. Винаги, когато искате да оставите трайно стилно впечатление у някого (а това е по-често отколкото си мислите), носете риза и сако. Показваме ви и как изглежда комбинацията от тениска и сако - всъщност можете да заложите на нея, защото тя е подходяща както за разходка с приятели, така и за бизнес среща. Сакото само по себе си, придава един официален, завършен вид на тоалета.

5 лесни трика за мъже, с които да си осигурите стилно първо впечатление

Покажете чувство за стил с правилните аксесоари
Повечето мъже не са свикнали да носят аксесоари и бижута, но с няколко класически модела наистина можете да направите интересен дори и най-скучния ауфит. Тук важното е да заложите на аксесоари, които са подбрани според случая и личността ви. Ако случаят изисква официално облекло, можете да се спрете на уникална вратовръзка с подходящи щипка за вратовръзка и копчета за ръкавели. За по-ежедневна визия можете да заложите на мъжка гривна. Модели има колкото и вкусове и със сигурност ще можете да намерите нещо, което да пасва на личността и чувството ви за стил. За по-класическа визия се спрете на мъжка кожена гривна, а за по-бохемско усещане – гривна с мъниста.

5 лесни трика за мъже, с които да си осигурите стилно първо впечатление

Порасналите мъже не носят чорапи с Мики Маус
Винаги бъдете сигурни, че цвета на чорапите подхожда на костюма и оставете шарените чорапи в гардероба. Въпреки, че цветните чорапи в момента са на мода, екцентричните им дизайни и цветове не са за всеки. Ако все пак решите да изпробвате този стил, отново се уверете, че цвета подхожда на останалите цветове в аутфита ви.