H&M дава костюми под наем безплатно

ONE / SECOND / SUIT позволява на мъжете да заемат костюм безплатно за 24 часа, за да се представят добре на  интервю за работа.
От H&M споделят: „Услугите под наем за облекло са интересен пазар и за нас това е първа проба в мъжката секция.“

Дрес кодовете за интервюта за работа са изключително плашещи: искате да впечатлите, да се слеете и също така някак да внушите духа на организацията само с едно облекло. „Изследванията показват, че на работодателя му отнема по-малко от секунда, за да прецени способностите ви въз основа на външния ви вид“, казва Сам Найт, мениджър на операциите на H&M Experience. „Винаги е по-добре да изглеждате прекалено добре облечени, отколкото зле облечени, тъй като това показва, че сте положили усилия“, казва Елизабет Уайз от експертите по етикет Debrett’s.

Син костюм

Въпреки че брандирането около него е мощно, самият ONE / SECOND / SUIT е невероятно прост: класически син костюм от сако и панталон. В допълнение се предлагат бяла риза, синя вратовръзка и червена кърпика. След като използвате костюма на следващия ден просто изпращате дрехите, коректно опаковани, а H&M отговаря за почистването им, преди да бъдат дадени на някого отново.

Снимка: Мартин Годуин / The Guardian