Русенската фирма ТОП МЕН облича гардове на Берлускони

          Русенската фирма ТОП МЕН облича гардове на Берлускони

Една от големите шивашки фирми в Русе ТОП МЕН продължава да се развива успешно.

От скоро охраната на италианския премиер Силвио Берлускони и служителите на финансовата полиция на Италия са облечени в костюми, ушити от русенската фирма, съобщава "Русе нюз".

Всичките 1000 костюма са били изработени само за 7 дни.

"Всеки един от костюмите е изработен по индивидуалните мерки на служителите", казва Мартин Йорданов, управител на фирмата.

"Мъжкият костюм се изработва в 12 основни размера, 5 височини, 6 дебелини и 5 конструкции. Това прави 1800 комбинации. Умножете тази бройка по 300 цвята или материи и ще видите, че наистина нашите клиенти имат възможност да бъдат облечени в нещо уникално, в тон с последните модни тенденции", заявява Йорданов при представяне на новата услуга на фирмата "костюм по еталон".

Русенската компания има амбицията да изгради верига от франчайз ателиета за изработка на костюми по еталон с марката "Richmart". Целта е с марката "Richmart" да се възроди индивидуалния подход при изработката на мъжкия костюм, съобразен с размерите и желанията на всеки клиент. И в срок от 7 дни клиента получава готовата дреха, независимо в коя част на континента се намира.

Снимка: Собственикът на ТОП МЕН Мартин Йорданов